Homepage

Sedikit pengenalan tentang CSS

Halaman ini dibina untuk memudahkan guru dan murid berkongsi segala perkara berkaitan dengan pendidikan. Korang boleh kongsi macam-macam dalam nih. Upload dokumen, video, nota, bank soalan dan sebagainya. Yang penting berkaitan dengan pendidikan sahaja. Kalau xde kaitan dengan pendidikan, pandai-pandailah korang kemukakan hujah nak kaitkan something yang korang share tu dengan pendidikan. Maka, segala perkara yang tiada kaitan dengan pendidikan akan dibuang oleh admin dengan cara:
1- Korang report dekat admin tentang content yang tiada kaitan dengan pendidikan
2- Admin jumpa sendiri, terus admin padam dari halaman ini

"Activities"

Halaman activites adalah halaman utama untuk CSS nih. Cuma ada perkara yang admin x letak. Macam korang join group, like post someone and so on. Yang tu admin x letak dalam activities lah. Untuk apa kan, tiada kepentingan untuk orang lain tau. Dalam tu jugak, korang boleh post video, gambar, dokumen dan sebagainya berkaitan pendidikan. Nothing else. Untuk post something dalam activities ni, korang perlu Login @ Register dahulu. Kalau x pandai login @ register, korang bagitau admin, biar admin tolong korang.

"RPH Generator"

Halaman RPH Generators ini khusus untuk para guru. Murid x perlu amik tau. Yang ni mungkin guru suka, sebab admin buat cantik punya. Cuma buat masa ni, admin hanya buat untuk Pendidikan Islam. Subjek lain akan menyusul. 

"Members"

Halaman members ni adalah mereka yang sudah register dalam CSS nih. Boleh tengok, maybe ada kenalan-kenalan korang dalam nih. Boleh follow perkongsiannya. Klu xda, boleh invite ajak register dalam nih.

"Nota-Nota"

Halaman Nota-Nota nih untuk guru dan murid. Setiap nota yang saya jumpa, saya akan share dalam nih. Jadi gunalah sebaiknya.

"Bank Soalan"

Halaman bank soalan nih juga untuk guru dan murid. Soalan-soalan lepas saya akan kongsikan dalam nih untuk korang ulang kaji dan buat soalan-soalan baru.